MUŞ / MERKEZ - 2071 Melikşah Ortaokulu

Nis

Projenin konusu  sağlıklı ve hareketli bir yaşamın gereği olarak toplumda spor yapma kültürünün yerleştirilmesi, sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasıyla çocuk ve gençlere sporu sevdirerek onları sporla tanıştırmak, spora başlama yaşında bulunan yetenekli çocukları tespit ederek spor branşlarına yönlendirmek ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmesidir.

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında okulumuz 5. Sınıf öğrencileri ,Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri gözetiminde Gençlik Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonuna götürülmüş ve etkinlik sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Mrt

Türkiye Genelinde Yapılan Deneme Sınavı Sonucunda Başarılı Öğrencilerimiz Ödüllendirildi.

Mrt

TOPLAM 6 SPORCU İLE KATILDIĞIMIZ OKULLAR ARASI KARATE İL MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ

Mrt

Okulumuzda robotik kodlama kursumuz öğrencilerimizin istekli katılımıyla devam ediyor.