MUŞ / MERKEZ - 2071 Melikşah Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85.yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.   Tarihimizin istisna şahsiyetlerden biri olan Mustafa Kemal; elde ettiği zaferler, fikirleri ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile   dünya tarihinde de saygın bir yer edinmiştir.
Atatürk'ün milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine bugün de emin adımlarla ilerlemektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Çedes Projesi kapsamında okulumuz "Gazze'ye Nefes Ol" yardımlaşma etkinliğini başlatmıştır. Bu kapsamda okulumuz öğrenci ve öğretmenleri bu yapılan soykırımı protesto etti.

Kas

Rabbimiz Kuran-ı Kerim’de “Müminler ancak birbirlerinin kardeşidirler.” der. Ve sevgili peygamberimiz de “Müslümanların derdiyle dertlenmeden sabahlayan onlardan değildir.”der.

Değerli velilerimiz, biz de okul olarak ÇEDES projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinde; yardımlaşma ve dayanışma bilincini geliştirmek, kardeşlik hukukunu yaygınlaştırmak ve zulüm altındaki Gazze’deki kardeşlerimize bir nebze de olsa nefes olmak için; okulumuzda  “Gazze’ye Sen De Nefes Ol”yardım kampanyası düzenlemekteyiz.Toplanan yardımlar okulumuz adına AFAD’a yatırılacaktır. Desteklerinizi eksik etmeyeceğinizi temenni eder, yardımlarınız için şimdiden şükranlarımızı sunarız.

Murat ÇELİK/ Okul Müdürü

Değerli velilerimiz,

Bugün gerçekleştirdiğimiz okulumuz okul aile birliği genel kuruluna ve veli toplantımıza  katılım sağladığınız için 2071 Melikşah ilk/Ortaokulu olarak siz değerli velilerimize şükranlarımızı sunarız.. Murat ÇELİK/Okul Müdürü

Ekm

Ayrıca Yıldız  Erkekler Futbol İl İkincisi olan takımımızı tebrik ederiz. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Metehan hocamızı ve Yasin hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100.yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Ekm

Eğitim-öğretim yılının başlaması ile çalışmalarına hız veren Muş Yeşilay Şubesi Muş Yeşilay Formatörü rehberlik öğretmenimiz Zeynep Ulaş işbirliğiyle okulumuza ziyaret gerçekleştirerek Yeşilay hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bu ziyaret Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı websitesinde de yayınlanmıştır. Haber için linke tıklayınız.

Eyl

Bakanlığımızın okullarda uygulamamızı istediği dersten önce egzersiz beden eğitimi hocalarımızın eşliğinde yapılmaktadır.

Eyl

Okulumuzda ilköğretim haftası coşkuyla kutlandı. Tören hem ortaokul hem ilkokul öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Program ilköğretim öğrencilerimizin güzel korosuyla sona erdi.

Eyl

Okul müdürümüz okula yeni başlayan minik öğrencilerimizin isteğini kırmayıp fotoğraf çekildi. Okulumuza hoşgelmişler.

Eyl

Okulumuzun bahçesi Muş Belediyesi'nin göndermiş olduğu tankerle öğrencilerimiz için daha temiz hale getirildi.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) Yönergesi'ne uygun olarak DYK Hazırbulunuşluk Sınavı 10.09.2023 Pazar günü okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Sınava 8. sınıfta okuyan öğrenciler katılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı öğretmenler kurulu toplantısı ile başladı. Toplantı okul müdürü Murat Çelik başkanlığında müdür yardımcıları ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Nis

Okulumuzda yapılan kitap okuma yarışması sonucunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.