MUŞ / MERKEZ - 2071 Melikşah Ortaokulu

Mrt

ÇEDES Projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için ramazan kolileri hazırladık. Allah öğrencilerimizin ve emeği geçenlerin hayırlarını kabul eylesin.

Mrt

Türkiye geneli yapılan LGS denemesinde 500 tam puan alarak okulunuza Türkiye 1'liği coşkusunu ve gururunu yaşatan öğrencimiz Mehmet Hazar DUMAN’ı ve okulumuz emektar öğretmenlerini canı gönülden tebrik ederim…

Murat ÇELİK

Mrt

İl geneli yapılan deneme sınavlarında ilk 3'e giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Bingöl ilinde yapilan Okul Sporları Karate Bölge Şampiyonasında Bölge Şampiyonu olan Miraç Ferhatoglu ve Bölge 3. sü olan Belinay Köse yi tebrik ederiz.Okulumuzu Türkiye finallerinde temsil edecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Badminton il müsabakalarında il 2.si olan öğrencilerimizi tebrik eder, beden eğitimi öğretmenlerimiz Metehan Akyol ve Yasin Baykuş‘a teşekkür ederim…# 2071 Melikşah ortaokulu

Şbt

Okulumuza öğrenci servisi düzenleyen ve paydaşlarımızdan olan okul servisçilerine yönelik, rehber öğretmenimiz Zeynep Ulaş'ın hazırlamış olduğu bilgilendirme ve farkındalık semineri düzenleyerek öğrencilerimizin daha güvenli bir biçimde hizmet almalarına hatkı sunmaya devam ediyoruz.

Şbt

2. Dönem Başı Okul Rehberlik Servisiyle Dönem Değerlendirme Toplantısı Yapıldı. İstişarelerde bulunuldu.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. dönem başı okul müdürü Murat Çelik müdür yardımcılarıyla değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Ock

Öğrencilerimizin karne sevinci... İyi tatiller, kitap okuyoruz ve bol bol dinleniyoruz. Yoğun bir 2. dönem bizleri bekliyor

Ock

Türkiye'nin ilk astronotu Alper GEZERAVCI, 14 gün boyunca Uluslararası Uzay İstasyonunda üniversite ve araştırma kurumlarınca hazırlanan 13 farklı bilimsel deneyi gerçekleştirecek. Bu kapsamda  öğrencimiz Dilşah İmran AVCI3nın da içinde bulunduğu Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerince hazırlanan PRANET deneyiyle propolisin mikro yer çekimi ortamındaki bakteriler üzerindeki etkisin araştıracak.